L.C. /Llers – Per degustar un bon assortiment d’embotit ibèrics, res millor que acostar-se al Corral de Llers, un dels restaurants que ja fa vuit anys que s’ha fet un bon lloc entre l’oferta gastronòmica de la comarca. Especialistes en embotits, la seva carta és senzilla, no costa gens decidir-se. A part d’unes delicioses amanides per compartir com la vegetal, l’amanida del Corral o l’amanida de la bruixa, el menú es complementa amb unes generoses plates d’embotits ibèrics, pernils i formatges. Pernil ibèric, de Granada, llom ibèric, xoriç, llonganissa, fuet...tot plegat acompanyat del tradicional pa amb tomàquet.
Situat al municipi de Llers, el restaurant, dirigit per Josep Castales i la seva dona, ofereix un ambient acollidor i tranquil on gaudir d’un bon àpat amb productes de la millor qualitat. El local, però, també ofereix la possibilitat de comprar les safates d’embotits per emportar-les a casa o, si es vol, comprar directament tot un pernil. La selecció acurada de vins també garanteix que els comensals gaudeixin de la millor beguda per acompanyar els embotits.
EL CORRAL DE LLERSC. del Ramal, 6 - 17730 LLERS (Girona, Alt Empordà)
Tel. 972 528 321 -
info@elcorraldellers.com -
www.elcorraldellers.com